STREET

UTSOLGT !

Modell Street er en råtøff sykkel med rene linjer, integrert batteri og magnesium-felger. Som de andre North modeller har denne samme solide oppbygning med kvalitetskomponenter og rustfrie deler, riktig vektfordeling og lett å sykle både på lange og korte turer med eller uten motorhjelp. Vår erfaring er at kunder som tester flere sykler før de handler ender opp med en sykkel fra NORTH.

Ved å plassere motoren i bakhjul får vi fordelt kraft mellom pedaler og bakhjulet. Dette gjør sykkelen mer sportslig og den føles behagelig å sykle på. Ved å justere opp motorkraft fra display kan farten økes kjapt fra første trokk. På denne måten får du mer kraft i motbakker og kan holde en høyere snittfart uten å bli svett. Det blir som om du justerer hvor mye medvind du vil ha.

Tipps: Sykle til jobben med mye motorhjelp. Da kommer du frem uten å bli sliten og svett. På vei hjem kan du slå av motor eller justere ned hjelpen og dermed få dagens treningsøkt unnagjort.

Street passer best til landeveissykling og til personer på max 120 kg og høyde 150-180 cm. For sykling i terreng anbefaler vi modell BALKO.

Alle modeller kan leveres med krankmotor, men til nå har alle som har testet begge deler valgt bakhjulsmotor. Krank passer best på by-sykler med mye start-stopp sykling.

-Aluminiumsramme

-Stor LCD skjerm

-Kraftig LED lys koblet opp mot display og sykkelbatteri.

-Kraftige aluminiumsfelger.

-Shimano 21-gir

-Tektro Skivebremser fremme og bak

-Solid motor på 250W fra Bafang

-Panasonic batteri på 13ah  ( ca 468wh )

-RST gaffel med demping, men som kan låses

-Rekkevidde 45-90 km

-Trillehjelp 6 km/t

-Kenda antipunkteringsdekk

-KMC rustbeskyttet kjede