BALKO

BUILT TO LAST!

Modell BALKO er en tøff og robust sykkel som er laget for harde motbakker, terreng og sørpete stier eller bare til og fra jobb. Som de andre North modeller har denne samme solide oppbygning med kvalitetskomponenter og rustfrie deler, riktig vektfordeling og lett å sykle både på lange og korte turer med eller uten motorhjelp. Vår erfaring er at kunder som tester flere sykler før de handler ender opp med en sykkel fra NORTH.

Ved å plassere motoren i bakhjul får vi fordelt kraft mellom pedaler og bakhjulet. Sensorer i motoren oppfatter hvor mye kraft som tilføres fra pedaler og gir kraft deretter. Dette gjør at sykkelen føles behagelig å sykle på og ved å justere opp motorkraft fra display kan farten økes kjapt fra første trokk. På denne måten får du mer kraft i motbakker og kan holde en høyere snittfart uten å bli svett.

Tipps: Sykle til jobben med mye motorhjelp. Da kommer du frem uten å bli sliten og svett. På vei hjem kan du slå av motor eller justere ned hjelpen og dermed få dagens treningsøkt unnagjort.

BALKO passer til både landeveissykling og terreng for personer på max 120 kg og høyde 160-200 cm. Sykling med Elsykkel i utmark er per d.d ikke lov i Norge, men det er lov å sykle på turveier og stier som er gruset, samt skogsbilveier.

-Aluminiumsramme

-Stor LCD skjerm

-Kraftig LED lys

-27,5″ Solide felger med dobbel bunn og rustfrie spiler

-Shimano 21-gir

-Tektro Skivebremser fremme og bak

-Bafang 250w nominell effekt og max 350W motor med sensorer

-Panasonic batteri på 11,6ah ( 418wh )

-RST gaffel med demping som kan låses

-Rekkevidde 60-110 km

-Trillehjelp 6 km/t

-Kenda antipunkteringsdekk

-KMC rustbeskyttet kjede